Foto Organizers Nederland /Foto Organizing Academie

 

Onze algemene voorwaarden:

Vertrouwelijkheid
De organizer gaat vertrouwelijk om met de meegegeven foto/video materialen. Zonder overleg met de opdrachtgever worden afbeeldingen niet gedeeld met anderen.

Back-up
Van de ontvangen digitale foto’s/video’s maakt de organizer een back-up op een eigen (organizers) disc. Dit als een reserve back up om – voor nood – achter de hand te hebben. Deze back up wordt, uiterlijk na één maand na oplevering van de opdracht, door de organizer verwijderd.

Verwijderde foto’s/video’s
Samen definiëren organizer en cliënt welke foto’s/video’s verwijderd mogen worden. Denk aan: dubbele afbeeldingen, ‘mislukte’ afbeeldingen, ‘overbodige afbeeldingen’.
Samen met cliënt maak de organizer afspraken over ‘wat te doen met de verwijderde foto’s’. Denk aan: echt verwijderd/prullenbak of teruggegeven prullenbak.

Aansprakelijkheid
De organizer zal zijn/haar uiterste best doen om zo voorzichtig mogelijk om te gaan met de meegegeven foto/video materialen, ‘zo zuinig als hij/zij met eigen foto materialen zou omgaan’. Mocht er onverhoopt toch iets mee gebeuren, dan kan de organizer daar niet aansprakelijk voor worden gesteld.
Qua ordening doet organizer zijn/haar uiterste best dat zo zorgvuldig mogelijk te doen. Mocht er onverhoopt een fout zitten in de ordening (bijvoorbeeld niet volledig chronologisch) dan is de organizer daarvoor niet aansprakelijk.

Ten aanzien van het cursusmateriaal:
Alle teksten, afbeeldingen en video’s zijn eigendom en hebben het copyright van de Foto Organizing Academie. De inhoud mag niet gedeeld of verspreid worden zonder onze toestemming. Door deze cursus aan te schaffen, verklaart u dat deze cursus alleen door uzelf gebruikt zal worden en dat u hem niet deelt met anderen.

Foto Organizing Academie is niet verantwoordelijk voor enig verlies of beschadiging van uw eigendommen door het volgen van de cursus.

Ten aanzien van de aankoop van diensten en producten:
Zodra de bestelling en betaling is ontvangen, krijgt u toegang tot de cursus, of neemt FON contact met u op in het geval van een VIP begeleiding of wordt het produkt binnen 2 werkdagen per post verstuurd.

FON/FOA 2021
e-mail: foto-organizers@foto-organizers.nl
Adres: Plompetorengracht 10, 3512 CC Utrecht
KvK: 30177594