Workshop Van Berg naar Boek

Van Berg naar Boek – de workshop om uit jouw FotoBerg een mooi fotoboek te laten ontstaan. Geef jezelf deze dag cadeau en ga samen met ons aan de slag! Weg met die ‘berg’ foto’s, eindelijk een mooi fotoboek! Eindelijk van je to do lijst af! Datum: 22 juni 2024 (+ voorbereiding op 6 juni 2024). Meer informatie hier.

Verdiepingsmodule Adobe Bridge

Met Adobe Bridge hernoemen en/of de juiste datum vinden.
Een verdiepings-module voor de lessen Hernoemen en Ordenen van onze cursus ‘Organiseer al je digitale foto’s’.
Lees hier meer over deze module.

Organiseer al je digitale foto’s

Met deze online cursus ga je eindelijk aan de slag met dat wat je al een hele tijd wilt! Je krijgt 2 jaar toegang tot de cursus. Wil je dat verlengen: geen probleem,  dan stuur je ons gewoon een e-mail.

Al je digitale foto’s organiseren! In 13 lessen helpen wij je om dat doel te bereiken. Lees hier meer

 

Cadeaubon

Geef een cadeaubon voor in de schoen of voor onder de boom. Natuurlijk is het ook een idee voor verjaardagen of speciale gelegenheden. Kies het bedrag dat je cadeau wilt geven.

Staat jouw bedrag er niet bij, stel dan het bedrag samen; je kunt bijvoorbeeld 1 x 50 en 1 x 25 in je winkelmand doen.

Wil je nog tips of het bijpassende Sinterklaasgedicht van ons, stuur dan een e-mail naar foto-organizers@foto-organizers.nl

 

Masterclass voor Professional-Organizers 1-op-1

Voor wie:

Deze masterclass wordt door één van ons gegeven en is 1-op-1. Het is voor collega professional organizers, die ook fotoprojecten met hun klanten willen doen. We vertellen je hoe je stap voor stap een fotoproject aan kunt pakken – en wat je tegen kunt komen. Met voorbeelden, demonstraties en veel tips en tricks! De prijs is € 320,65 (exclusief btw € 265,00)

Lees hier voor meer informatie.

vip aan huis

VIP-begeleiding aan huis

Boek een blok van 3 uur ondersteuning met een FON foto-organizer bij jou thuis. 1 blok van 3 uur bij je thuis kost € 195,00 Geef bij je bestelling het aantal blokken aan. Spreek met je foto-organizer een eventuele reiskostenvergoeding af.

vip online

VIP-begeleiding online

Boek een blok van 2 uur ‘online’ ondersteuning bij een FON foto-organizer.

1 blok van 2 uur online kost € 130,00

Geef bij je bestelling het aantal blokken aan.

 

Al je afgedrukte foto’s op orde in 8 stappen!

Met deze online-cursus ga je eindelijk iets aanpakken wat je al een tijd wilt. In 8 stappen ga je je afgedrukte foto’s organiseren. Van verzamelen tot keuzes maken, van tijd plannen tot veilig opbergen, van een tijdlijn maken tot een mooi eindproduct.
De cursus begeleidt je bij het hele proces, in het tempo dat bij jou past. En je doet het niet alleen, je krijgt een persoonlijk begeleider, één van de FON foto-organizers. Je houdt haar op de hoogte van je vorderingen door de opdracht die bij elke stap hoort, in te sturen. Zij geeft je feedback en tips om door te kunnen blijven gaan. Ook als het even tegenzit.
Voor het bedrag hoef je het niet te laten, de prijs is € 57,50 incl. BTW. Na aankoop krijg je een factuur en een bevestiging van inschrijving en inlog. Van de jou toegewezen foto organizer krijg je persoonlijk bericht.

tabbladen

Tabbladen 4 sets

FON TABBLADEN Heel handig, deze set tabbladen van stevig wit karton! Speciaal gemaakt voor FON, geschikt voor het ordenen van je foto’s in een doos. 4 sets, van elk 12 tabbladen.

Plan-in Planner

Foto-organizer Ellen Massaro heeft deze planner al een tijdje in haar eigen webshop. Een planner die je gebruikt om toe te komen aan de dingen die je moet en wil doen. Bij de planner ontvang je een set Post-its en clips om hem op te hangen.