Masterclass voor Professional-Organizers

Een live masterclass door Professional Foto Organizers voor Professional Organizers. Gun jezelf deze extra skill!

Op 20 november geven de Foto Organizers Nederland deze Masterclass:
‘Foto-Organizing voor Professional Organizers’.

Start: 10.00 uur in The Colour Kitchen in Utrecht.
Einde: 15.00 uur. Prijs is inclusief lunch.
Adres: Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

Wil je meer weten over foto organizing, of het misschien aan je bedrijf toevoegen? Wij geven in de masterclass waardevolle informatie en praktijktips! Grijp deze kans! Het programma vind je hier.

Als je je korter dan 48 uur voor aanvang van het evenement afmeldt, is een no-show fee van €50,00 van toepassing. In dit geval storten wij € 138,50 terug. 

vip aan huis

VIP-begeleiding aan huis

Boek een blok van 3 uur ondersteuning met een FON foto-organizer bij jou thuis. 1 blok van 3 uur bij je thuis kost € 195,00 Geef bij je bestelling het aantal blokken aan. Spreek met je foto-organizer een eventuele reiskostenvergoeding af.

vip online

VIP-begeleiding online

Boek een blok van 2 uur ‘online’ ondersteuning bij een FON foto-organizer.

1 blok van 2 uur online kost € 130,00

Geef bij je bestelling het aantal blokken aan.

 

Al je afgedrukte foto’s op orde in 8 stappen!

Met deze online-cursus ga je eindelijk iets aanpakken wat je al een tijd wilt. In 8 stappen ga je je afgedrukte foto’s organiseren. Van verzamelen tot keuzes maken, van tijd plannen tot veilig opbergen, van een tijdlijn maken tot een mooi eindproduct.
De cursus begeleidt je bij het hele proces, in het tempo dat bij jou past. En je doet het niet alleen, je krijgt een persoonlijk begeleider, één van de FON foto-organizers. Je houdt haar op de hoogte van je vorderingen door de opdracht die bij elke stap hoort, in te sturen. Zij geeft je feedback en tips om door te kunnen blijven gaan. Ook als het even tegenzit.
Voor het bedrag hoef je het niet te laten, de introductie prijs is € 47,50 incl. BTW. Na aankoop krijg je een factuur en een bevestiging van inschrijving en inlog. Van de jou toegewezen foto organizer krijg je persoonlijk bericht. Na 31 mei 2021 is de prijs € 57,50 incl. BTW.

tabbladen

Tabbladen 4 sets

FON TABBLADEN
Heel handig, deze set tabbladen van stevig wit karton! Speciaal gemaakt voor FON, geschikt voor het ordenen van je foto’s in een doos. 

Plan-in Planner

Foto-organizer Ellen Massaro heeft deze planner al een tijdje in haar eigen webshop. Een planner die je gebruikt om toe te komen aan de dingen die je moet en wil doen. Bij de planner ontvang je een set Post-its en clips om hem op te hangen.