Organiseer al je digitale foto's!

Met deze online cursus ga je eindelijk aan de slag met dat wat je al een hele tijd wilt:

Al je digitale foto’s organiseren! In 13 lessen helpen wij je om dat doel te bereiken.

Van doel bepalen tot inventariseren, van verzamelen tot ontdubbelen, van ordenen tot metadata. En ‘Tastbare herinneringen maken’ is de kers op de taart!

De 13 lessen nemen je mee in het proces. In overzichtelijke stappen, voorzien van veel illustratiemateriaal, ga je zelf aan de slag op je computer. De cursus is zowel voor een PC als een Apple computer geschreven.

Je kunt zelf het tempo bepalen; bij elke les staat een inschatting van de hoeveelheid tijd die het kan kosten.

FON organiseert maandelijks een vragenuurtje voor de cursisten en er is een besloten Facebook groep waar je kunt delen hoe het gaat of aan elkaar je vragen kunt stellen.

afbeelding 1 van intro 1

Stap voor stap

We leggen in 'Organiseer al je Digitale Foto’s’ stap voor stap de basis uit van het digitaal ordenen van je foto’s. We nemen een duik in de wereld van hulpprogramma’s en apps, zowel voor een PC als een Apple computer. Wij onderzochten welke daarvan het meest gebruiksvriendelijk zijn.

Qua werkwijze is de cursus overzichtelijk opgebouwd.

'Is het niet te technisch?' Wij horen vaak het bezwaar dat het allemaal (het organiseren van digitale foto’s) te technisch zou zijn. We willen met alle stappen juist de drempel verlagen om met je digitale foto's aan de slag te gaan. En als je vragen hebt, zijn wij er om ze te beantwoorden 🙂

Als je sommige onderdelen graag samen wilt doen: extra hulp inkopen kan altijd, zie bij DIY en DWY op de website.

Wij durven te stellen dat als je een foto kunt maken op je smartphone, je onze cursus ook kunt volgen.

Je krijgt 2 jaar toegang tot de cursus, wil je dat verlengen: Geen probleem,  dan stuur je ons gewoon een email.

Het belang van duurzaamheid
Last but not least: wij besteden ook aandacht aan het duurzaam organiseren van jouw foto's. Als professional organizers zijn wij al jaren bezig met duurzaam organiseren bij onze klanten. Voor spullen is dat misschien wat zichtbaarder en daarom geven wij jullie tips om bewuster met jouw digitale foto's om te gaan.
Een Cloud kan superhandig zijn; heel leuk als alles gesynchroniseerd is, dat snappen wij best. Maar heb jij in de gaten dat daarvoor die beruchte datacenters nodig zijn?

Het gemak dient de mens, denken velen nog steeds. Maar tot welke prijs, denken wij vooral.