Workshop Berg-Boek

Workshop Van Berg Naar Boek

De workshop
Van Berg naar Boek – de workshop om uit jouw berg digitale foto's een mooi fotoboek te laten ontstaan. Geef jezelf deze dag cadeau en ga samen met ons aan de slag. Weg met die ‘berg’, eindelijk een mooi fotoboek!
Eindelijk van je to do lijst!

De workshop bestaat uit drie delen: 

  • Voorbereiden via Zoom (of Teams) op 6 juni 2024 om 20.00 uur
  • Een hele dag aan het werk, samen met ons, op 22 juni 2024 van 10.00-16.00 uur in Leiden
  • We zorgen voor de inwendige mens: koffie, thee, lekkers, én een heerlijke lunch van Midi!

Voorbereiding 6 juni 2024
We bereiden je goed voor, want ‘even een fotoboek maken’ kan niet. We vertellen je in onze videosessie wat je aan voorbereiding kunt doen, en beantwoorden al je vragen. In deze sessie, op donderdagavond 6 juni, behandelen we de fotoselectie, het installeren van het fotoboekprogramma en het account aanmaken.

De workshop op 22 juni 2024
In onze workshop zelf, op zaterdag 22 juni, ga je onder begeleiding van ons drieën aan de slag in de studio van Ellen in Leiden. We houden het op maximaal 10 deelnemers, zodat je genoeg aandacht kunt krijgen van ons. Je maakt stapje voor stapje eindelijk je fotoboek!

Op 22 juni is het programma:

  • Introductie en uitleg van het fotoboekprogramma
  • Keuze fotoboek
  • Opmaakmogelijkheden – en hoe hou je het simpel
  • Het ‘invullen’ van het boek zelf
  • En we streven ernaar: het bestelproces!

En het mooie is natuurlijk, dat je na dit boek in de flow zit om zelf nog meer boeken te gaan maken!

Praktische gegevens
Wat heb je nodig: alles wat we in de voorbereidende sessie vertellen, je laptop, oplader en we willen graag weten of je dieetwensen hebt.

De studio van Ellen is in de binnenstad van Leiden, aan de Zandstraat 10. Ongeveer 15 minuten lopen van het station Leiden CS. Parkeren kan in de Parkeergarages Lammermarkt of boven de Dirk op de Langegracht. Of, als je geluk hebt, op de Oude Singel.

Prijs: 150€ inclusief BTW en lunch. (NB: exclusief de prijs van het boek zelf).

Bij minder dan 5 deelnemers kan het zijn dat we de workshop verplaatsen of annuleren. In het laatste geval wordt het betaalde bedrag teruggestort. Ook als de verplaatsing jou niet uitkomt.